BİNGÖL / MERKEZ - Aşağı Yenibaşlar İlkokulu

Haz

Okulumuz web sitesi bu yıl yapılan güncellemeler, konu başlıkları ve içerisinde bulunan dökümanlar sayesinde Türkiye geneli yapılan okul web sitesi puan sıralamasına göre 53834 okul arasında 96. sıraya yükselerek Milli Eğitim Bakanlığı Web sitesi giriş sayfasında okulumuzun ismi yayınlanmıştır. Bu büyük başarıda payı olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

May

İstanbul Bilim Koleji tarafından okulumuz kütüphanesine altı koli kitap yardımı yapılmıştır.

Haz

Okulumuzda yapılan törenle karne dağıtımı yapıldı. Törende konuşan Okul Müdürümüz sayın Burhan KAYMAN :Sene içerisinde öğrencilerimizin başarısını arttırma yolunda büyük çabalar gösteren paydaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür etti. Sene içerisinde farklı kategorilerde başarı sağlayan Meryem KIYANÇİÇEK, Yaren KİŞİ, Zeynep Deniz KARATAŞLI ve Ayşe KIZILBOĞA´ya iftihar belgeleri verildi. Aşağı Yenibaşlar İlkokulu olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Nis

12 ADIMDA 12 DEV ÖĞRENCİ PROJESİ KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YAPILAN ŞİİR YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİLEN KATILAN 3/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ MERYEM KIYANÇİÇEK YARIŞMA SONUCUNDA 2. OLARAK BAŞARI SAĞLAMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

Okulumuzda proje kapsamında erkek öğrencilerimize yönelik saç kesimi yapılmıştır. Emeği geçenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Aile Birliği başkanımız sayın Ali KİŞİ ´nin katkılarıyla bütün öğrencilerimize okulumuzda öğle yemeği verildi. Öğrencilerimizi öğlen yemeğinde buluşturarak birliktelik duygusunu arttırmayı sağlayan , öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmasına vesile olan böyle bir etkinliğe katkısından dolayı Okul Aile Birliği başkanımız sayın Ali KİŞİ´ye öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3. sınıfların Fen Bilimleri dersiyle ilgili pil atıklarının çevreye verdiği zararlar ile ilgili tap.org.tr sitesi aracılığıyla pil toplama malzemesi tedarik edilerek okulumuzda pil toplama kampanyası başlatılmıştır.

May

24 Mayıs Perşembe günü okulumuz personellerine yönelik yemek organizasyonu gerçekleştirildi. Yemekte okulumuz eski çalışanlarıda katılarak bizleri mutlu ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda seminer çalışmalarına başladık. Seminerin ilk gününe Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Sayın Yusuf TEKİN´in konuşmasıyla başladık. Çok güzel paylaşımlarda bulunan Sayın Müsteşarımız Yusuf TEKİN beye teşekkür ederiz.

Haz

Okul Müdürümüz Burhan KAYMAN başkanlığında sene sonu öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık. Okulumuzun daha iyi bir eğitim ve öğretim verebişmesi yönünde  çok olumlu kararların alındığı toplantıya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapmakta ilken 09 Haziran Cuma günü itibariyle okulumuzla ilişiği kesilmiştir. Sayın hocamıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hayatında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzda Ana Sınıfı öğretmeni olarak çalışmaktayken 9 Haziyan Cuma günü itibariyle okulumuzla ilişiğini kesen sayın hocamız Sultan KAZANHAN´a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hayatında başarılar dileriz.

Haz

4. sınıf öğrencilerimiz sene içerisinde göstermiş oldukları üstün başarılarını karnelerini alarak taçlandırdılar. Emeklerinden dolayı sayın Ömer AFŞİN öğretmenimize çok teşekkür ederiz. Öğrencierimize çok teşekkür ederiz.

Haz

3. sınıf öğrencilerimiz sene içerisindeki başarılarını aldıkları karneyle taçlandırdılar. Sayın Alper Tunga KÖKTEN öğretmenimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.  Öğrencierimize iyi tatiller dileriz.